Aveti o intrabare?

+40723604317

Politica de confidentialitate

GDPR
Politica de confidentialitate

Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm.

Datele cu caracter personal nu sunt utilizate pentru prelucrare automatizată și nici pentru realizarea de profile.

Cabinetul de Avocat si Biroul de Mediator

Utilizeaza mijloace tehnice pentru stocarea datelor în condiții de securitate. Nu prelucreaza date în scopuri secundare incompatibile cu scopurile pentru care le-am colectat.

Respectă și asigură în mod strict secretul profesional. Nu dezvăluie datele decât pentru realizarea intereselor mele sau îndeplinirea obligațiilor legale. Confidențialitatea nu este doar o obligație profesională, ci și o valoare esențială.

Revizuie în fiecare an datele colectate, analizând în ce măsură păstrarea lor este necesară scopurilor menționate, intereselor dumneavoastră legitime sau îndeplinirii obligațiilor legale de către avocat. Datele care nu mai sunt necesare vor fi șterse.

Beneficiez de dreptul de acces, intervenție, rectificare și portare cu privire la datele pe care le-am furnizat, pot să limitez prelucrarea realizată și chiar să solicit ștergerea datelor.

Menționez că intervenția asupra datelor pe care le-am furnizat poate fi de natură să împiedice executarea solicitarii. În acest caz Cabinet de avocat Teodorescu este exonerat de răspundere.

Dacă sunt nemulțumit, am posibilitatea să ne adresam la ANSPDCP.

Shopping Cart

Niciun produs în coș.